Produk Paling Hebat Hilangkan Parut,Jeragat Dan Jerawat

Sabun Vitamin A,  C & E

Assalamualaikum….

Alhamdulillah sudah hampir 4000 unit sabun vitamin A,C & E telah terjual dalam masa sebulan…

Kini selepas sebulan pakejing baru di lancarkan pada 2013 yang amat-amat hebat ini sudah lebih dari 4,000 unit telah terjual…

Kini, hanya RM70 RM49 diperlukan untuk hapuskan
apa saja masalah kulit anda sepantas 3 hari !

Pada tahun 2012 lalu, jualan Sabun Vitamin A,C & E kami sepanjang 3 bulan operasi mencecah 40,000 unit secara runcit! Tidak termasuk Pembelian Borong!

Sehingga kini, kami terima sambutan yang cukup luar biasa. Jika sabun ini tidak berkesan, pasti kami akan dihujani beribu komen negatif di Facebook Page kami, betul?

Tapi apa yang berlaku adalah sebaliknya!

Apa Yang Sabun Ni Boleh Bantu Anda :

Kelebihan Sabun Vitamin A, E & C

• Mengawal blackheads dan whiteheads

• Mengawal keseimbangan ph pada kulit

• Mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif

• Mengurankan kesan parut pada kulit

• Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat

• Mampu mengurangkan garis-garis halu atau kedut pada wajah

• Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks dsbnya.

• Kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation

• Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri

• Meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal, sihat dan berseri

• Sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak

• Mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line

• Bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala

• Kurangkan kedut muka, facelift up, eyebag, dark circles, jeragat, pigmentation

• Menjadi syampu untuk menjadikan rambut lebih sihat, berkilat dan lembut

 

SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT : BERMINYAK, SENSITIF, KERING, NORMAL, BERJERAWAT, BERSISIK, BERPARUT DSBNYA MALAH SANGAT SESUAI UNTUK KULIT BAYI TERUTAMA YANG MEMPUNYAI MASALAH ECZEMA.

ISI KANDUNGAN

1. Glutathione

Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckles.

2. Kojic Acid

kojic acid lebih efektif daripada agen pemutihan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela-cela dan parut.

3 : Vitamin A, C & E

Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negative faktor luar seperti (pencemaran matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb).

Merangsang pembentukan dan peningkatan pertumbuhan kolagen kulit, yang akan menjaga keanjalan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ).

Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara semulajadi.

TAMBAHAN :-

Sesuai untuk lelaki dan wanita

Boleh digunakan untuk muka dan badan.

 

Gambar: Selamat Pagi Guy.. Staff Kami sedang packing Sabun Vitamin A, C & E untuk di pos petang ini. Harap semua bersabar yea.. Total order mencecah 350 order. Terbaik!! Love You All..Adminwww.sabunvitamin.com

 

Jangan Percaya Kata Kami, percaya pada gambar pengguna kami yang dah berjaya

 

Tunggu!

Apa yang kami kongsikan di atas adalah sambutan dari Sabun Vitamin A,C & E kami yang lalu. Kini, kami telah memperhebatkan lagi Sabun Vitamin kami ke

tahap yang jauh lebih tinggi!

Dengan kajian terbaru dari pasukan R&D kami, Sabun Vitamin A,C & E kami kini telah diadun khas dengan Tea Tree, Olive Oil & Aloe Vera!

 

Anda hanya ingin beli 1 biji saja?

Harga biasa adalah RM54 1 biji

Tapi harga Promosi untuk 1 biji hanya

RM39 (Semanjung Malaysia) / RM45 (Sabah & Sarawak)!

Penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia!

*Promosi ini bakal ditutup bila-bila masa. Terima kasih.

ANDA BOLEH GABUNGKAN DENGAN UBAT MAKAN UNTUK DALAMAN BIOCHEMIC BC04 ATAU BC01 DAN BC16

Hanya perlu tambah RM60 untuk sebotol yang mengandungi 300 biji tablet

 

atau anda boleh tambah

 Zarraz Paramedical Sun Protection 50  ( RM100 RM80)

Sun Protection – SPF50 (20ml) RM80
(Untuk Semua Jenis Kulit)
  • Agen perlindungan UV yang berkesan melindungi kulit 500 minit di bawah cahaya matahari. 
  • Mengandungi 3 gabungan khasiat, vitamin E, bunga matahari dan jojoba sebagai anti-oksida.
  • mengandungi khasiat nutrisi di dalam raspberry yang mempunyai Anthocyanins membuatkan usia lebih muda 4 tahun juga anti-kanser.
Kelebihan utama produk :
  • Medium anti-oksidan terbaik.
  • Melindungi kulit anda daripada UVA & UVB selamat 500 minit.
  • Membunuh sel penyakit ekzema, psoriasis dan sel kanser.
  • Jaminan kulit kelihatan muda 4 tahun dari sebelum.
       
  • Pertumbuhan kulit baru. Menghilangkan freckles, pigmentasi TANPA sakit dan TANPAada kesan buruk.
  • Kaya dengan Glycolic Acid & Ellagic Acid (Anti-kanser)
Khasiat dan kelebihan buah raspberry dan bunga lili putih:
  • Sangat penting untuk kekuatan dan ketahanan tubuh kerana dapat meneutralkan radikal bebas yang memudaratkan kesihatan tubuh.
  • Mencegah atau membantutkan proses yang dapat mengarah kepada pembentukan sel-sel kanser.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Mengandungi zat anti-bakteria.
  • Menghalus dan melicinkan kulit.
  • Melindungi kulit dari pancaran sinar UV iaitu samaada daripada cahaya matahari mahu pun daripada cahaya lampu.
  • Mencegah dan merawat jerawat
  • Menjaga kelembapan kulit dan amat berkesan merawat kulit kering, kulit iritasi dan kulit sensitif.
  • Meningkatkan kesegaran dan kelembapan kulit.
  • Merawat dan mencegah kanser.

 

Yang ini tak cukup POWER lagi!

Nak lagi POWER anda terus makan pure punya collagen…

Just tambah lagi RM20 sahaja untuk mendapatkan rumpai laut asli bagi mendapatkan  keputusan lagi cepat,

bagaimana tu???

 

 
Anda makan dan jadikan rumpai laut sebagai mask yang di pakai setiap hari..

Tahukah anda bahawa rumpai laut

 

Mempunyai

 

KOLAGEN – 10 kali ganda lebih tinggi daripada sirip ikan yu dan 24% kolagen ini bersamaan dengan 2 keping sarang burung layang-layang.

 

KALSIUM – 37 kali ganda lebih tinggi daripada hati ikan

 

ANTIOKSIDA – 550 kali lebih kuat dari vitamin C

 

VITAMIN A – 40 kali lebih hebat dari Beta Corotine atau 638 kali lebih hebat dari dagimg lembu.

 

PROTEIN – 21 kali lebih banyak dari susu.

 

OMEGA 3 DAN OMEGA  4 – 2326 kali lebih banyak dari ikan.

 

Rumpai laut juga mempunyai kandungan IODINE yang tinggi ,berfungsi untuk menghalang tubuh manusia menyerap logam berat yang berbahaya seperti plumbum,yang boleh mengakibatkan kanser darah dan kanser tulang.Ia turut memiliki banyak vitamin dan mineral penting untuk tubuh seperti kalsium,magnesium,potasium,vitamin B6,B12,C,A,omega 3 dan antioksidan.Kandungan serat yang tinggi juga memudahkan penghadaman dan dapat membantu pengguna mengatasi masalah sembelit/buasir.

 

Apa jadi apabila mereka ambil

 

Sabun vitamin A,C & E  + Bc04 + Cream collagen (Malam/Siang) + Rumpai Laut

Ini lah hasilnya

 

ANTARA TESTIMONIAL BERGAMBAR PURE MARINE COLLAGEN

KULIT LEBIH CERAH SEKATA
KULIT LEBIH CERAH TANPA CELA

 

TAMPAK LEBIH BERMAYA

 

 

 

Bagaimana Nak Oder

SILA TAIP

Sabun Vitamin A, E & C + Pure Marine Collagen + BC04 + Cream Collagen| NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON

DAN HANTAR KE

0178803369

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI

SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS

NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT

MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH

ATAU

SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

Incoming search terms:

  • hilangkan parut jerawat berlubang (119)
  • krim jeragat paling berkesan (73)
  • krim jeragat yang paling berkesan (67)
  • produk hilangkan parut jerawat di farmasi (64)
  • cara hilangkan parut jerawat berlubang (59)
  • produk untuk hilangkan parut jerawat berlubang (46)
  • produk hilangkan parut jerawat berlubang (45)
  • krim jeragat terbaik (42)
  • petua hilangkan parut jerawat berlubang (42)
  • krim muka paling berkesan (39)

Comments

comments

6 Responses to Produk Paling Hebat Hilangkan Parut,Jeragat Dan Jerawat

  1. piza says:

    salam,saya nak tanya,produk ni ada tak dijual di penang? :D

  2. piza says:

    assalamualaikum,nak tanya produk ini ada tak dijual di penang?

  3. Lily Awing Eban says:

    Saya nak tanya jika menggunakan sabun vitamin A,C&E adakah kulit akan mengelupas dan kulit muka akan menjadi merah?

  4. zaty says:

    still available?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>